Hogy tetszett nektek az első történetem?

2011. január 30., vasárnap

53. fejezet


Amint látjátok meghoztam az új fejezetet. Nagyon nehéz szülés volt- ha szabad így fogalmaznom- de végre kész vagyok vele. Annak, hogy ennyit késtem és hogy a másik blogomat sem frissítem  több oka is van. Ezeket most nem szeretném részletezni (mert az nagyon hosszú lenne) de a lényeg, hogy nem lustaság miatt nem írok!!A komikat nagyon szépen köszönöm. Ennyit azt hiszem már nagyon régen kaptam :D Tényleg nagyon jól estek és ismét csak ismételni tudom magam..Köszönöm!! De talán a játék miatt írtatok és jelölgettetek ennyien :D 
Nah nem pofázok többet. A fejezetről annyit, hogy ugrottunk időben de vannak visszatekintések:)
Pusz
Kim

u.i A "játék" még mindig tart:)

Idegesen doboltam a lábammal miközben a körmömet rágtam. Rettenetesen izgultam, de egyben féltem is. Féltem, hogy most is ugyanazt a választ kapom majd, mint az eddigi három alkalommal: Sajnálom, de ön nem esett teherbe. Először viszonylag jól viseltem, mert számítottunk rá, hogy nem fog azonnal összejönni a baba, de másodszorra vagy harmadszorra már komolyan azon gondolkodtam, hogy feladom az egészet. Még most is a sírás kerülget, ha arra gondolok, hogy soha nem lehet gyerekem, de Rob biztatásának köszönhetően újra  és újra belefogtunk a családtervezésbe.

A kezelések alatt rengeteg hormon kaptam. Az igazság szerint kicsit meg is híztam, de Rob folyamatosan dicsért, így egyelőre nem aggódtam a felszaladt kilók miatt, főleg ha van értelme. Rob jobban mondva újdonsült férjem nagyon jól viselte a vele járó feladatokat. Hát persze, hiszen neki nincs más dolga, mint egy üres műanyagcsőbe mintát adni. Mégis az első alkalomnál egy kicsit megrökönyödött, mikor az orvos kezébe nyomta a poharat.

-         Én most ezzel mit kezdjek?- kérdezte, mintha nem tudná, mi lenne a dolga, majd az üres üveget kezdte méregetni.
-         Fáradjon be a szobába én majd nemsokára visszajövök a mintáért- veregette meg a kedvesem vállát a doki majd kettesben hagyott minket. Rob még mindig értetlenül állt egy helyben. Gondolom próbálta feldolgozni az eseményeket…
-         Szerelmem nem érünk rá egész nap
-         Hmm - sóhajtott egy nagyot majd magával húzott a titkos szobába és azonnal csókolni kezdte nyakamat.
-         Rob ezt nem szabad. Mi van, ha ránk nyitnak és…
-         Szerelmem én nem bírok ebbe csak úgy…- kereste a megfelelő szót- beleüríteni. Segíts nekem.
-         Rob gondolj valami szépre és jóra. Mondjuk arra a csinos nővérkére az emeletről
-         De gonosz vagy- húzott magához. Jellegzetes parfümje azonnal hatással volt rám - Bár ha jobban meggondolom valóban csinos volt
-         Hülye - csaptam a vállára- Ha ennyire jól nézett ki akkor lesz kire gondolnod, közben- simítottam végig férfiasságán majd az ajtó felé indultam. Csak egy lépést tettem és máris magához rántott és heves csókkal bírt maradásra. Nem kellett tovább győzködnie, a kanapéra löktem majd nadrágjától megszabadítva segítettem neki teljesen ellazulni.


Kellemes emlékek azonnal felforrósították bőrömet és a levegőt is szaporábban kezdtem verni. Egy ideje már gyötörnek ehhez hasonló hullámok, de eddig nem tulajdonítottam neki nagyon jelentőséget. Hogy miért? Mert nem akartam egyszer sem beleélni magam olyan dologba, aminek vajmi kevés az esélye.

Ahogy a váróban körülnéztem a nők többsége letört arccal,  nézegették a falon lévő képeket vagy a boldog kismamákat, akik már mind túlestek azon, amin mi még csak most megyünk keresztül. Én is irigykedve figyeltem gömbölyödő pocakjukat, hiszen nem tudhattam, hogy nekem lesz-e majd valaha is ebben részem. Nehezen fogtam ismét vissza könnyeimet így inkább valami szépre gondoltam.


Torkom a szívembe dobogott, lábaim pedig úgy remegtek, hogy attól féltem bármelyik pillanatban elesek. Szép is lenne, ha a menyasszony az oltárhoz vezető úton hanyatt esne, de én bármit kinézek magamból. Félelmeim szerencsére nem igazolódtak be. Épségben, és ami a legfontosabb, boldogan szorítottam meg Rob kezét mikor az oltárhoz értünk. – Nagyon vigyázz rá!- suttogta apám, leendő férjemnek, aki válaszul csak halványan elmosolyodott. Kerti esküvő révén egy csodálatos virággal kidíszített oltárhoz léptünk, miközben vigyáztam, hogy hosszú, fehér uszályomnak nehogy bármi baja legyen. – Gyönyörű vagy- bókolt nekem Rob, mire szívem még az eddiginél is hevesebben dobbant. Alig vártam, hogy a pap elmondja hosszú beszédét és, hogy végre házastársakká nyilvánítson minket.

-         Robert Pattinson ön elfogadja az itt jelen lévő Mandy Moore-t feleségeként jóban-, rosszban, szegénységben és gazdagságban, betegségben és egészségben az Isten színe előtt, míg a halál el nem választ?
-         Igen- felelte, mire az első könnycsepp akaratlanul is kigördült szememből.
-         Mandy Moore. Ön elfogadja az itt jelen lévő Robert Pattinsont férjeként, jóban-rosszban, szegénységben és gazdagságban, betegségben és egészségben az Isten színe előtt, míg a halált el nem választ?
-         Igen-csuklott el a hangom
-         Hát akkor engem ért megtiszteltetés, hogy elsőként mutassam be önöknek Mr. és Mrs. Pattinson

Rob felé fordultam majd forró csókba fontuk össze ajkainkat, miközben a vendégek hangosan éljenezni és tapsolni kezdtek. – Szeretlek-, suttogta Rob két csók között mire még jobban  eleredtek könnyeim - Örökké- válaszoltam majd szerelmem a karjaiba kapott és meg sem állt a gyönyörűen feldíszített kocsiig.

A fogadás nem túl messze az esküvő helyszínétől így hamar odaértünk. A fotósok ide sem jutottak be- hála Robnak- aki, megfelelő intézkedéseket tett meg már jóval a menyegző előtt.

Még most is olyan furcsa, hogy feleség vagyok, hogy már nem vagyok egyedül - bár eddig sem voltam magányos- de ez-az állapot teljesen más. Semmihez sem hasonlítható. Két hónap és már egy éves házasok leszünk. Eddig szerencsére minden rendben ment. Nem voltak nagy veszekedések sem kiabálások és valahogy mind a ketten sokkal türelmesebbek lettünk a másikkal.

Ebben a tíz hónapban többnyire a regényemmel foglalkoztam, hiszen már nem kell sok hozzá, hogy végre befejezzem. A történet tinédzser lányról és a vallási kötelezettségekről szól. Engem mindig is érdekelt ez a téma, hiszen a hírekben rengeteg fanatikus embert látni akik magukkal- sőt még saját embertársaikkal sem törődve- gyilkolják egymást. A főhősnőm ebből a fanatizmusból akar kitörni, hogy végre boldog legyen, azzal a férfival az oldalán akit igazán szeret.
Talán ez a történet egy kicsit rólam is szól - ha nagyon mélyre nézünk - hiszen nekem is meg kellett küzdenem a boldogságért és elsősorban magammal.

Rob most Magyarországon forgatja új filmjét. Igazán izgatott volt, hogy abban az országban fog forgatni ahol én születtem. Mondtam is neki, hogy legyen nagyon kedves az ottani rajongókkal. Egyik alkalommal viszont sikerült félreértenünk egymást.

-         Komolyan úgy érzem magam, mintha nem is Európában lennék, mintha ez egy teljesen már dimenzió lenne.
-         Hát kösz. Ez nem volt szép tőled. Lehet, hogy mi nem vagyok olyan gazdagok, de attól még nem kell minket lenézni.
-         Szívem félreértesz. Én a rajongókra értettem, mert teljesen máshogy viselkednek. Nem kiabálnak, nem sikítozzák, hogy „Edward, Edward” hanem csendben álldogálnak a kordon mögött, és mikor szünet van, akkor zenélnek és táncolnak. Komolyan néha már nekem is kedvem támad egy kis tánchoz.
-         Akkor jó- huppantam le a kanapéra- Akkor miért nem állsz be?
-         Tudod, hogy nem tudok táncolni...

Hát valóban nem a tánctudásáért szerettem bele Robba. Emlékszem az esküvőnkön is majdnem elestünk, de az utolsó pillanatban korrigálni tudtam, így nem égettük le magunkat a vendégek előtt.

A nászutat Olaszországban Toscana gyönyörű vidékén töltöttük. Életem egyik legmesésebb hetei voltak azok.

-         Annyira szép és nyugodt itt minden. Mintha egy másik dimenzióba lennénk, mintha erre a vidékre nem hatott volna semmi ebből az őrült világból- bújtam férjemhez, aki éppen a napozóágyon sörözgetett.
-         Talán egyszer ideköltözhetnénk…
-         Komolyan?- csillantak fel szemeim
-         Komolyan. Abszolút el tudnám képzelni, hogy itt éljünk és, hogy majd a gyerekeink is ezen a környéken nőjenek fel.
-         Ha gyerekek nem is, de mi egyszer tényleg ideköltözhetnénk. Mondjuk, amikor már olyan öregek leszünk, hogy már megmozdulni is alig bírunk - nevettem fel, ahogy elképzeltem, hogy magunkat öregként.
-         Mandy kérdezhetek valamit?- nézett rám komolyan mire azonnal abbahagytam a nevetést.
-         Rob megijesztesz…
-         Szeretnék családot alapítani - bökte ki. Nem tudtam, mit feleljek rá, hiszen egyik részem nagyon is vágyott az anyaságra de a másik erősen tiltakozott ellene. – Tudom, hogy félsz a csalódástól vagy akármi mástól, de meg kell próbálnunk. Ha kell, elmegyünk a legjobb orvosokhoz vagy részt veszünk olyan lombik-baby programon. Bármit vállalok, csak kérlek, ne próbáljuk meg.
-         És mi van, ha nem sikerül?
-         Ameddig csak lehet próbálkozni fogunk.

Azóta is ez a mondat cseng a fejemben, pedig már vagy egy tucatszor fel akartam adni. Nem arról van szó, hogy én nem szeretnék kisbabát, hanem arról, hogy belefáradtam. Főleg testileg. Robnak sokszor nem mesélem el a hormon okozta problémákat, mert nem akarom, hogy aggódjon. Épp elég nekem is ezzel bajlódnom.

-         Mrs. Pattinson - rázott fel gondolataimból az ismerős nővérke.
-         Ne haragudjon, csak egy kicsit elbambultam.
-         Semmi baj. A doktor úr már várja- mosolygott rám kedvesen nekem, pedig a pulzusom az egekbe szökött.

Mélyeket lélegezve sétáltam a vizsgáló felé, hogy kiderüljön ezúttal sikeres volt-e a beültetés vagy sem. A doktor már a papírjaimat nézegette mikor benyitottam a szobába. .

-         Ááá jó napot Mandy. Már vártam magára- köszöntött kedvesen- Foglaljon helyet- mutatott a fehér székre. Egy kis fáziskéséssel ugyan, de leültem Daviddel szembe. 
-         Kérem, ne kínozzon tovább. Tudni akarom, hogy terhes vagyok-e vagy sem.
-         Nos- kezdett bele, de ahogy rám nézett már tudtam, hogy nem ó hírekkel szolgál – Sajnálom, de még tovább kell próbálkozniuk.

Nem sírtam, nem borultam ki, még csak meg sem szólaltam. Tudomásul vettem, hogy nem estem teherbe és hogy valószínűleg nem is fogok. Az orvos ugyan magyarázott valamit különböző hormonokról és beavatkozásokról de nem figyeltem rá. A gondolataimba csak egy mondtad férkőzött be: Tovább kell próbálkozniuk.

Könnyű ezt mondani. Könnyű bíztatni a másikat, könnyű elhitetni vele, hogy mindenre van esély, hogy semmi sem lehetetlen, de mikor az ember egy idő után már nem látja az alagút végén lévő fényt - amely sokak szerint a boldogságot jelképezi-, amikor már úgy érzi minden remény szertefoszlott, nagyon nehéz hinni. Talán legnehezebb. Vannak, akik azt mondják, hogy a hinni elsősorban magunkban kell, nem pedig egy természetfölötti erőben, mert csak mi segíthetünk saját magunkon, csak mi találhatjuk meg az alagút végéhez vezető utat.

A kérdésem csupán annyi, mi van akkor, ha már magunkba sem hiszünk?

Rob szemszöge

Már vagy hússzor hívtam fel szerelmemet, hiszen tudtam, hogy ma ment orvoshoz, de egyszer sem vette fel. Nem akartam arra gondolni, hogy mi van, ha nem jött össze a baba, ezért inkább kétségbeesetten próbáltam valami más indokot keresni. Talán le van halkítva a telefonja, talán elvesztette, talán éppen mással van elfoglalva, talán… nem tudom. Már azon voltam, hogy fogom magam és visszarepülök Londonba, mikor az egyik helyi asszisztens a lakókocsim ajtaján kopogtatott, és szólt, hogy nemsokára felvétel. Semmi kedvem nem volt hozzá. Főleg most, hogy nem tudom elérni szerelmemet. Egyébként is olyan hideg van, hogy már sokszor nem érzem a testrészeimet.

Nyavalygásaim közepette indultam el egy gyönyörű templomhoz a felvételre. Tényleg nagyon hideg volt. A személyzet sorra osztogatta a finomabbnál finomabb teákat és kávékat, amely egy kicsit felmelegített minket. Beálltam a helyemre és mikor a rendező elkiáltotta magát, hogy felvétel, minden gondot elfelejtve, csak a szerepemre koncentráltam. Ezért szerettem a színészetet. Mindig új emberek bőrébe bújhatok és így a saját gondjaimat-, ha csak egy kis időre is- de el tudom felejteni.

A felvétel szerencsére egész jól ment. Csak háromszor kellett felvenni a szokásos nyolc-tíz helyett. A rendező is elégedett volt velem, így hamar „haza” engedett minket. Rajongóimmal most nem volt kedvem jópofizni, ezért gyorsan beültem a sötétített mercibe és indultam is a szállodába.  Szomorúan dőltem a kocsi ablakának miközben a telefonomat babráltam. Még mindig nem érkezett se egy hívás, sem pedig egy sms sem Mandytől, pedig én már egy tucatszor kerestem. Kezdtem kétségbeesni. El is döntöttem, hogy ha visszaérek a szállodába, összepakolom a cuccaimat és hazamegyek. Nem érdekelt, ha ezért kirúgnak, vagy szerződés szegésért beperelnek. Felőlem akár börtönbe is zárhatnak, csak tudjam, hogy Mandy hol és hogy van.

Negyed óra sem telt el és kocsi már be is gördült a szálloda mélygarázsába. Gyorsan kipattantam és köszönés nélkül indultam fel az emeletre. Az ajtó előtt sikerült egy kicsit ügyetlenkedtem a kártyával - amiért majdnem szétütöttem az ajtót- de végül bejutottam. Dúvadként száguldottam be a szobámba- ahol bőröndöm hevert- de arra nem számítottam, hogy vendégem lesz a mai este.

Mandy az ágy szélén ült és látszólag kisírt szemeivel engem figyelt. Azonnal hozzárohantam és karjaimba zártam. Nagy kő esett le a szívemről.

-         Annyira megijesztettél…
-         Rob nem vagyok terhes - mondta el, amit már magam is sejtettem. Legbelül nagyon csalódott voltam, de egyenlőre nem akartam érzéseimet kimutatni.
-         Majd próbálkozunk újra
-         Rob én nem akarok többet próbálkozni… én belefáradtam…- motyogta halkan majd hangos zokogásba tőrt ki.
-         Ne mondj ilyet! Annyi lehetőség vár még ránk. Az orvos is megmondta, hogy vannak, akik évekig próbálkoznak, utána meg hip-hop teherbe esnek. Nem szabad feladnunk, hiszen megígérted, hogy nem fogjuk!
-         Tudom, de kell egy kis szünet, kell nekem egy kis levegő, hogy megnyugodjak, hogy újra erőm legyen próbálkozni - szipogta. Megérettem őt, de egyben kétségbe is estem.
-         De… de nem teheted ez!
-         Rob nézz rám!- mutatott magára- Híztam. Az arcom felpüffedt, sokszor levert és feszült vagyok. Nem bírom ezt tovább.

Én ugyan ezeket a hibákat, közel sem láttam olyan súlyosnak, mint ő- sőt én kifejezetten örültem, hogy magára szedett egy keveset-  mégsem erőltettem a dolgot. Elfogadtam, hogy most egy kis időre van szüksége, bármennyire is szerettem volna már apa lenni. Az orvos annakidején fel is készített arra, hogy lesznek időszakok, amikor a pokolba fogja kívánni az egészet. De arra nem gondoltam, hogy ilyen hamar.

Aznap nem beszéltünk többet erről. Inkább szorosan magamhoz húztam, és forró csókot nyomtam ajkaira. Levetkőztettem és az éjszaka folyamán többször magamévá tettem.

Ki tudja, talán egyszer a szerencse mellénk áll! 


 Mivel Vyvy nem nagyon értette, hogy mit is akartam ( nem a te hibád, valószínűleg én voltam érthetetlen:D )  a játék lényege annyi lenne, hogy a nem rendszeresen  kommentelők közül akik írnak egészen az 52. fejezettől a végégig azok is megkapják a +1 fejezetet ami nem kerül fel a blogra.
A rendszeres komizók ( gondolom ők tudják kik azok :D ) automatikusan megkapják a "meglepit"
Ne felejtsetek el kattintgatni és írni akinek van kedve!
Pusz

2011. január 25., kedd

Részlet az új fejezetből.


Idegesen doboltam a lábammal miközben a körmömet rágtam. Rettenetesen izgultam, de egyben féltem is. Féltem, hogy most is ugyanazt a választ kapom majd, mint az eddigi három alkalommal: Sajnálom, de ön nem esett teherbe. Először viszonylag jól viseltem, mert számítottunk rá, hogy nem fog azonnal összejönni a baba, de másodszorra vagy harmadszorra már komolyan azon gondolkodtam, hogy feladom az egészet. Még most is a sírás kerülget, ha arra gondolok, hogy soha nem lehet gyerekem, de Rob biztatásának köszönhetően újra belefogtunk a családtervezésbe. A kezelések alatt rengeteg hormon kaptam. Az igazság szerint kicsit meg is híztam, de Rob folyamatosan dicsér, így egyelőre nem aggódom a felszaladt kilók miatt, főleg ha van értelme. Rob jobban mondva újdonsült férjem nagyon jól viseli a vele járó feladatokat. Hát persze, hiszen neki nincs más dolga, mint egy üres műanyagcsőbe mintát adni. Mégis az első alkalomnál egy kicsit megrökönyödött, mikor az orvos kezébe nyomta a poharat.

-         Én most ezzel mit kezdjek?- kérdezte, mintha nem tudná, mi lenne a dolga majd az üres üveget kezdte méregetni.
-         Fáradjon be a szobába én majd nemsokára visszajövök a mintáért- veregette meg a kedves doki a vállát majd kettesben hagyott minket. Rob még mindig értetlenül állt egy helyben. Gondolom próbálta feldolgozni az eseményeket…
-         Szerelmem nem érünk rá egész nap
-         Hmm- sóhajtott egy nagyot majd magával húzott a titkos szobába
-         Rob ezt nem szabad. Mi van ha ránk nyitnak és…
-         Szerelmem én nem bírok ebbe csak úgy…- kereste a megfelelő szót- beleüríteni. Segíts nekem.
-         Rob gondolj valami szépre és jóra. Mondjuk arra a csinos nővérkére az emeletről
-         De gonosz vagy- húzott magához. Jellegzetes parfümje azonnal hatással volt rám- Bár ha jobban meggondolom valóban csinos volt
-         Hülye- csaptam a vállára- Ha ennyire jól nézett ki akkor lesz kire gondolnod, közben- simítottam végig férfiasságán majd az ajtó felé indultam. Csak egy lépést tettem és máris magához rántott és heves csókkal bírt maradásra. Nem kellett tovább győzködnie, a kanapéra löktem majd nadrágjától megszabadítva segítettem hozzá a családalapításhoz. 



Tudom, hogy ez még édes kevés, de egyszerűen nem úgy jöttek össze a dolgaim ahogy azt akartam. Jobban mondva minden a feje tetejére állt. Tudom, hogy ez nem kifogás de mint mindenkinek nekem is az életem a problémáim a legfontosabb. Remélem ezt megértitek. A frissel igyekezni fogok. Már 1,5 oldal megvan és csütörtökig biztos befejezem. Még egyszer sajnálom és kérlek titeket, hogy várjatok türelmesen. 
Pusz
Kim

2011. január 17., hétfő

52. rész

Egy nappal később ugyan de megérkeztem. A kommentelőknek - Szilvi,Csibimoon,Timcsi,Vyvy, Kolett,Rose, Vircsi és Nic- köszönöm, hogy írtak. Nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy azoknak (a 10 legtöbbet kommentelő olvasómnak) egy ajándék vár a történet végén. A nyeremény pedig az lesz, hogy megkapják a történet boldog vagy éppen nem boldog végét. Nem árulom el melyiket :D Remélem tetszik nektek :) Az új vagy a lusta olvasóimnak sem érdemes elkeseredniük, hiszen ha innentől kezdve minden fejezethez írnak ők is megkaphatják :) Szerintem ez ferr dolog.
Vasárnap új rész:)
Pusz
Kim



Nem akartam, hogy az gondolják, nem örülök nekik, a boldogságuknak, de nem tudtam kimenni. Képtelen voltam rá.

-         Szerelmem nyisd ki az ajtót- kopogtatott Rob, de nekem eszem ágában sem volt őt beengedni.
-         Mindjárt megyek - hazudtam neki.
-         Nem hiszek neked! Ha kell egész este itt fogok állni és könyörögni, hogy engedj be. Kérlek. Tudom, hogy mit érzel, de ne zárkózz be- kérte tőlem. Nem bírtam tovább. Szükségem volt rá.  Könnyeimet gyorsan letöröltem majd kitártam előtte az ajtót és a karjaiba borultam.  
-         Szerelmem- ölelt magához szorosan én pedig hangosan felzokogtam. Minden érzelem, sérelem kijött rajtam, ami eddig nyomta szívemet - Ne haragudj.
-         Dehogy haragszom rád - simogatta hátamat miközben apró puszikkal ostromolta arcomat.
-         Rob én akarok egy kisbabát - tőrt ki belőlem a lelkemet rég óta nyomasztó érzés- Tudom, hogy őrültség tudom, hogy rengeteg dolgod van és tudom, hogy nem lehet soha gyerekem, mégis vágyom rá. El sem tudom mondani mennyire.
-         Mandy- tolt el magától- Menjünk fel a szobámba jó?
-         Rendben- bólogattam, majd mindketten az emeletre ballagtunk.

Reszketve ültem le az ágyra, nem azért mert féltem válaszától, hanem mert a sírástól egész testem remegett.

Talán most mindent elrontottam. Talán nem is akar gyereket. Hogy lehettem ilyen hülye?- jutottak ehhez hasonló gondolatok eszembe egészen addig, míg Rob le nem térdelt elém és válaszolt minden kérdésemre.

-         Én is szeretnék egy kisbabát. Mindennél jobban de nem vagyok benne biztos, hogy készen állunk erre- vallotta be.
-         Rob nekem szükségem van rá még akkor is, ha ez lehetetlen.
-         Semmi sem lehetetlen drágám- szorította meg kezeimet
-         Tudom, de te úgy sem akarsz gyereket.
-         Dehogynem akarok- ült mellém, engem szorosan karjai közé vonva - Ha lehetne már most baba projekten dolgoznék, de attól félek erre még nem állunk készen. Lelkileg és testileg egyaránt. Mi van, ha elsőre nem sikerül a baba? Mi van, ha évekig küzdenünk kell érte? Biztos vagyok benne, hogy én kibírom, de abban már nem, hogy te is. Talán várunk kéne. Csak egy évet.
-         Nem bírok Rob- fordultam felé- Akkor ott a kórházban, tudod milyen rossz érzés volt a sok boldog anyuka között lenni? És tudod milyen érzés azt hallani a bátyámtól, hogy apa lesz? Én pedig egy kész roncs vagyok. Nekem szükségem van rá- néztem rá. Muszáj, hogy meggyőzzem őt, mert nem bírom már tovább.
-         Pontosan tudom milyen érzés volt, mert itt nem csak rólad, hanem rólam is szó van. Én már nem is számítok neked?- háborodott fel egy kissé, majd amint újra reszketni kezdtem a sírástól, bocsánatot kért.
-         Ne haragudj én, csak nem akarok olyan dolgokba belemenni, amiben nem vagyok biztos.
-         Megértelek és az előbb én tényleg nem úgy értettem, ahogy te gondoltad, csak nekem, mint nőnek ez sokkal fájdalmasabb érzés, hiszen neked bármikor lehet gyereked ellentétben velem
-         Miért nem mondtad el? Hogy így érzel? Hogy ennyire rosszul vagy? Én azt hittem túltetted magad rajta!- vont kérdőre teljesen jogosan.
-         Azt akartam, hogy elfelejtsük ezt az egészet, mintha az meg sem történt volna- utaltam a vetélésre- De mikor nap, mint nap láttam a boldog kismamákat és gyerekeiket képtelen voltam rá. Nem akartam szólni, mert annyira el voltál foglalva a munkáddal és én boldog voltam és vagyok is. De szeretnék anya lenni- bújtam hozzá ő, pedig szerencsére viszonozta közeledésemet, sőt még szorosabban átölelt.

Rob szemszöge

Képtelen voltam bármit is mondani. Tudtam, hogy mit akarok, tudtam, hogy én is szeretnék családot alapítani, de féltem. Féltem attól, hogy nem csak szerelmem, hanem én is belerokkanok majd, ha nem jön össze a gyerek. Féltem a csalódástól és nem tudtam mi tévő legyek. Soha egyetlen könyv sem mondta el, mit kell tenni az embernek ilyen helyzetben, pedig volt már a kezemben egy-két könyv.

Egy ideig még erősen öleltem szerelmem reszkető testét, majd arra lettem figyelmes, hogy karjaimban halkan szuszogni kezd. Lassan az ágyra fektettem majd lekapcsoltam a villanyt, hogy nyugodtan ki tudja magát pihenni. Halkan- ne hogy felébresszem őt- az ágy szélére ültem és gyengéden simogatni kezdtem arcát, amely még a sötétségben is jól látszott, hogy könnyekkel áztatott.

Két hónap múlva

Két hónap telt a „hivatalos” eljegyzésünk óta és az életem az életünk háromszázhatvan fokos fordulatot vett. Szüleim- bár inkább anyukám – nővéreimmel karöltve az esküvő rejtelmeibe merültek el, azt hiszem jó mélyen. Minden nap, valami új ötlettel bombáznak minket, többek között, hogy milyen színűek legyenek a templomban a virágok, és hogy milyen kocsival esetleg hintóval, utazzunk el a fogadás helyszínére. Ezzel még semmi bajom nem lenne, ha más valakinek az esküvőjét szerveznék meg és nem a miénket. Már az elején leszögeztük szerelmemmel, hogy családias, hangulatos menyegzőt szeretnénk, nem pedig a nyilvánosság előtt megélni mindezeket. De erről családom egy része nem vett tudomást, így kénytelenek voltunk nekik szólni. Szerencsére elfogadták kérésünket, és azóta visszafogták magukat. Már amennyire ez tőlük telik.

Sajnos nekem vissza kellett mennem dolgozni, de annak az egynek örültem, hogy a nászút előtt illetve után, nem kell közvetlenül sehol forgatnom illetve megjelennem.

Mandyvel azóta nem beszéltünk a családalapításról pedig én már többször szóba akartam hozni, de ő ilyenkor mindig leállított azzal, hogy ő megérti, hogy én még nem szeretnék gyereket és hogy nem fogja erőltetni. Ennek örülnöm kéne, hiszen ezt akartam. Ez volt minden vágyam. De mégsem vagyok boldog. Én is szeretnék gyereket és ezt szerelmem hangjában is hallom. Akár hányszor testvéréről kérdezem, mindig eltereli a témát valami másra, csak, hogy ne kelljen beszélnie róla. Ez nem jó. És tudom, hogy mennyire szomorú emiatt, de egy óceán választott el heteken keresztül minket egymástól és így képtelen voltam őt megvigasztalni.

Már csak egy hónap és nős ember leszek.

Mandy

Már csak négy hét és férjes asszony leszek, amit még kimondani is félelmetes. El sem tudom képzelni milyen lesz az életünk, de abban az egyben biztos vagyok, hogy boldogok leszünk.

Ma megyek ruhapróbára rég látott barátommal Kevinnel, aki csak az én kedvemért utazott az esős Londonba. Nagyon izgatott voltam, de egyben féltem is, hogy neki, hogy fog tetszeni a menyasszonyi ruhám és hogy nem híztam-e ki a drága holmit, mert sajnos az utóbbi időben nem nagyon figyeltem az evési szokásaimra.

A ruha tökéletesen állt rajtam. Ennél szebbet még elképzelni sem tudtam volna. Az anyaga finom és puha volt és úgy siklott testemre, mintha rám öltötték volna. Talán nagyképű vagyok de akkor ez-az igazság. Végre először igazi nőnek éreztem magam.

-         Ez gyönyörű drágám- hüledezett barátom, aki máris kiszemelte magának a boltban dolgozó egyetlen- meleg- férfit.
-         Komolyan gondolod?
-         Csak akkor, ha megszerzed annak a cuki fiúnak a számát- mutatott a szőke srácra, aki meglehetősen elpirult Kevin pillantása láttán.
-         Olyan hülye vagy- bokszoltam vállába
-         Tudom. Amúgy nálad szebb menyasszonyt még életembe nem láttam, pedig hidd el volt egy-két arával dolgom- bókoltam nekem, ami meg kell, hogy mondjam, most még jobban esett.

Már csak egy hét volt az esküvőig, de természetesen Robnak fogalma sem volt a ruháról. Még csak támpontot sem adtunk neki, pedig nagyon kíváncsi volt rá- A hagyomány az hagyomány- mondogattam mindig, mikor kipróbált csalni belőlem értékes információkat.

Az utolsó napokban az életünk kész rohanás volt. Ahogy az lenni szokott szinte minden a feje tetejére állt. Senki nem találta a helyét és a beszállítók sorra rossz virágot hoztak a fogadás helyszínére. Már azt hittem, hogy kihullik az össze hajam, mire végre sikerült a megfelelő díszítést kiválasztaniuk.

Az esküvő napjára mindenki eljön, aki számít. A családom- apukám, bátyám, Lindsay – és közelebbi barátaim valamint Rob hozzátartozói. Nem akartunk nagy lakodalmat csapni mégis vagy száz ember hívtunk meg. A sajtót szerencsére- egyenlőre- sikerült kizárnunk, valamint átvernünk, így remélhetőleg fotósok nélkül élvezhetjük majd életünk legszebb pillanatait.

Utolsó előtti éjszakán úgy terveztük, hogy teszünk a hagyományokra és mi igen is együtt alszunk majd, de ezt valahogy sem apukám sem Rob szülei nem támogatták.

-         Kislányom ez a hagyomány, amit előttetek nagyon sokat betartottak, szeretném, ha ezt ti sem hagynátok figyelmen kívül
-         De apa! Ezek régi szabályok, amit egyébként sem kötelező betartani max ajánlott.
-         Nem. Erről nem nyitok vitát. Rob ma nem alszik itthon- makacskodott apukám
-         Ezt nem teheted velem. Nem vagyok már kislány. Én és Rob döntjük el, hogy mit akarunk nem, pedig ti.
-         Ebben az esetben nem. Sajnálom Rob de, ma nem maradhatsz itthon- közölte apám egyszerűen. Szúrós szemmel néztem Robra, hogy nehogy el merje fogadni apám döntését de, úgy tűnik ma mindenki, ellenem van.
-         Szívem holnap találkozunk- hajolt hozzám egy pusziért, de én makacsul elhajoltam előle pedig minden vágyam az volt, hogy forró csókját érezzem ajkaimon.
-         Szerbusz- köszöntem el tőle, majd mint egy sértődött díva az emeltre sétáltam. Még hallottam, ahogy elhajt kocsijával, amiért még jobban ideges lettem.
-         Férfiak… Soha nem azt akarják, amit mi nők

Sehogy sem tudtam elaludni, pedig én próbálkoztam. Könyvet olvastam, meditáltam vagy éppen kellemes zenét hallgattam de az álom, csak azért sem jött a szememre. Csak azt nem értem miért nem aludhattunk együtt?! Oké, értem én a „szabályokat” de most jobb, hogy holnapra olyan karikásak lesznek a szemeim, hogy nincs az a sminkes, aki ezt eltünteti?!  Hát nem hiszem…

Úgy tizenegy felé lehetett, mikor valami furcsa zajra lettem figyelmes. Először azt hittem hallucinálok, de mikor Rob hangját hallottam meg az ablak felől már tudtam, hogy nem képzelődöm, Az ablakhoz rohantam és a lehető legkevesebb zajt keltve, nyitottam ki az ablakot. Legnagyobb megdöbbenésemre nem csak Rob hanem Tom is ott ácsorgott az eresz alatt. Hozzáteszem öltönyben. Őrjítően szexi volt.

-         Mit kerestek itt? Apám le fogja szedni a fejeteket - mondtam olyan halkan, amivel őt sem ébresztem fel, de még a fiúk is meghallják.
-         Megszöktetünk - vigyorogtak
-         Hogy micsoda?!
-         Mandy inkább siess mielőtt apád felébredne és rájönne a piszkos tervemre.

Nem sokáig, mondhatni egy percig sem hezitáltam. Gyorsan felvettem mamuszomat majd kabátommal együtt a fiúkhoz rohantam. Szerencsére apám ebből semmit nem vett észre vagy  egyszerűen csak feladta a harcot.

-         Őrült vagy Rob- csókoltam meg hevesen
-         Hé fiatalok ezt ne előttem, mert a végén még bűnbe visztek
-         Tom kuss!- motyogta szerelmem két csók között, aki csak jót kuncogott az egészen.

Egy hatalmas limuzin várt ránk, aminek- nem nagy meglepetésemre- Tom volt a sofőrre. Csak azt sajnáltam, hogy egy egyszerű pizsama volt rajtam, míg a fiúkon elegáns öltöny.

-         Szólhattál volna. Nézz rám, hogy nézek ki
-         Akkor nem lett volna meglepetés- kacsintott - De ne aggódj úgy sem lesz rajtad sokáig
-         Köszöntöm önöket. Ez itt a London Expressz járat, amely körbeviszi őket a város legszebb pontjain, bár gondolom ezt fölösleges elmondanom, mert úgy sem fognak belőle semmit látni- szólt hátra Tom aki igazi sofőr kalapban feszített- A pezsgő behűtve az eper a baloldalon az óvszer pedig Rob zsebében lapul, így már csak annyit mondhatok, hogy kellemes estét- húzta fel az utastért és a sofőrt elválasztó fekete vászont, mi pedig újra egymás ajkaiba gabalyodtunk.
-         Először igyunk egy keveset
-         Én nem akarok Rob. Jelenleg nem a pezsgőre szomjazok, hanem rád- néztem rá a lehető legcsábosabban, amivel sikerült a kellő hatást elérnem.

Nem érdekelt, hogy szabály szegünk át. Tulajdonképpen nem érdekelt semmi csak az, hogy szorosan tartson karjaiba. Érezni akartam őt. Érezni, ahogyan gyengéden végigsimít testem apró pontjain ezzel lángra borítva bőrömet. Érezni, ahogyan nyelvünk vad játékot űz egymással. Érezni, ahogy magáévá tesz. A zene dübörgött a limuzinban és csak halvány fények világítottak, ami még szenvedélyesebbé tette a pillanatot. Gyengéden simogattuk egymást és szépen lassan a ruha is lekerül rólunk, így meztelenül simultunk egymásnak. Csókunkat egy pillanatra sem szakítottuk meg, csak akkor, amikor Rob keze nőiességem vadul lüktető pontjára tapadt. Hangosan felsóhajtottam a kellemes érzéstől és még többet és többet akartam belőle. Alig kaptam levegőt, de mikor már nyelve is besegített hosszú ujjainak, úgy éreztem megfulladok, hogy ott helyben meghalok. Az orgazmus hamar lecsapott rám és tehetetlenül markoltam Rob hajába, aki ezután is folytatta édes kínzásomat. Minden pillanatát élveztem de neki is örömet akartam szerezni. Hajánál fogva kényszeríttetem hozzám, de ő ahelyett, hogy megadta volna magát ajkai nyakam vonalára tévedtek.

-         Kérlek… Rob- nyüszítettem, de ő jót kuncogott rajtam.
-         Ez az éjszaka a tiéd - suttogta érzékien a fülembe miközben magáévá tett. Egyszerre kiáltottunk fel az őrjítő érzéstől és percek telhettek el, mire teste mozgásnak indult. Minden egyes lökésével úgy éreztem a mennyekbe repít, de amit utána éreztem semmihez sem volt fogható. Nyakába kapaszkodva adtam át magam testem tűzijátékénak és éreztem, hogy Rob is ugyanígy tesz.
-         Szeretlek- nyomott egy csókot ajkaimra majd újra és újra egymásnak estünk, nem törődve senkivel és semmivel.


Pipálgassatok léccciiii:D :)

2011. január 9., vasárnap

51. fejezet

Itt vagyok egy kicsit megkésve :) Rengeteg dolog miatt nem tudtam gyorsabban részt hozni de ezt most nem szeretném részletezni :) Köszönöm annak a 6 embernek aki írt nekem :) Már sokszor mondtam de most elmondom még egyszer, hogy nagyon sokat jelent ez nekem! 
Gondolom érzitek, hogy a történetnek hamarosan vége...de nyugi...még van vissza egy pár rész. Kb 10 de lehet kevesebb lehet több. Amit elterveztem azt megírom. Még ha ezzel újabb " vádnak" leszek kitéve:) A fejezet még nincs átnézve de amint Kitti megtette felteszem a kijavítottat! Szeretném ha többen írnátok mert már 50-en vagyunk de erőltetni úgy sem tudom:)



Mikor magamhoz tértem, először azt sem tudtam, hol vagyok. A fejem fájt, a torkom pedig kiszáradt és valaki erősen szorított magához. Hallottam hangját, éreztem kellemes illatát. Tisztában voltam vele, hogy ki kell nyitnom szemeimet, de nagyon nehezen ment.  

-         Végre magadhoz tértél- hallottam meg hangjában a megkönnyebbülést- Mindjárt a korházba érünk- mosolygott rám Rob. Nem voltam még teljesen tudatomnál, de azt tisztán és érthetően felfogtam, hogy kórházba, vagyis fehér köpenyes emberek közé akarnak vinni, amiért azonnal ellenkezni kezdtem.
-         Nem akarok menni. Már jobban vagyok. Csak…
-         Nincs csak Mandy- szakított félbe Rob - Biztos van valami oka, hogy elájultál.
-         Igen, de csak annyi, hogy túlságosan sokan voltak körülöttem, de kutya bajom.
-         Akkor is jobb lenne, ha látna egy orvos. Megnyugodnék- nézett rám azokkal a hatalmas szemeivel, aminek soha nem tudtam ellenállni.
-         Rendben, de ígérd meg, hogy nem fogsz akadékoskodni.
-         Megígérem.

Tényleg nem akadékoskodott, de ahogy láttam, ez igen csak nehezére esett. Az orvos, aki megnézett, nagyon figyelmes és kedves volt velem, foglalkozása ellenére is. Még a vérvétel sem fájt, pedig általában rosszul szoktam lenni ilyenkor.

Az eredmények hamar megérkeztek, és már nem csak Rob, hanem én is megnyugodtam, hogy semmi bajom nincs, csupán a stressz hatására lettem rosszul. Persze kedves dokinak, azt muszáj volt hozzátennie, hogy sok pihenésre és nyugalomra van szükségem.

-         Erről majd én gondoskodom - biztosította az orvost szerelmem, aki egy szúrós pillantást kapott jutalmul.  

Soha nem szerettem, ha beteg vagyok és mivel most még az sem voltam, nagyon nehezemre esett a törődését elfogadni. Tudom, hogy ez is csak az bizonyítja, mennyire szeret engem, de mikor minden lépésemet figyeli, és már azért is rám szól, hogy ne mászkáljak annyit a házban, hamar dühbe gurulok.  

-         Rob nem vagyok halálos beteg. Nincs szükségem huszonnégyórás figyelemre - vitatkoztam vele
-         Én csak a javadat akarom.
-         Ha valóban ezt akarod, akkor nem hagynál az ágyban szenvedni, miközben te egész nap a telefonodon lógsz.
-         Sajnálom, de valakinek dolgoznia is kell- vágta hozzám.
-         Szóval így állunk? Hát akkor kapd be - vágtam hozzá egy almát, amire hangosan feljajdult, én pedig fogtam magam, feltrappoltam az emeletre.
-         Jó, hogy nem azt mondja, ingyenélő vagyok- morogtam magamban, majd hangosan becsaptam magam után az ajtót.  .

A laptopomat az ölembe vettem, majd a keresőbe beírtam, hogy gyors állást keresek. Nem akartam vele kiszúrni, de nagyon megbántott, főleg úgy, hogy én fizetem a rezsit és a kaját is, méghozzá a saját, félretett pénzemből.

Fiatal, csinos, önmagára igényes táncoslányokat keresünk London egyik legigényesebb szórakozóhelyén, korrekt fizetéssel.

-         Ez tökéletes lesz- gondoltam magamban, majd tárcsáztam a honlapon megadott telefonszámot.
-         Haló én Lola Glaudini vagyok - hazudtam egy éppen kitalált nevet, hiszen nem akartam saját magamat lebuktatni - A táncosnői állásra jelentkeznék.
-         Ó nagyon örülök. Az lenne a legjobb, ha már ma délután bejönne hozzánk, hogy megnézzem, hogy tud táncolni. Ráér?
-         Hát hogyne?! Mikor mehetek?- lelkesedtem fel.
-         Akár már most. Én itt vagyok.
-         Akkor nemsokára ott leszek. Viszlát - köszöntem el annak ellenére, hogy eszem ágában sem volt elmenni, de ha már lúd, legyen kövér- gondoltam magamban.

A gardróbba megkerestem a lehető legkihívóbb ruhadarabot, majd egy kevés sminket dobtam fel magamra, a nagyobb hatás elérés érdekében.

Magabiztosan sétáltam le a lépcsőn, és amint Rob meghallotta cipőm kopogását, rám nézett. Pontosan azt láttam szemeiben, amit akartam.

-         Nagyon dögös vagy- simított végig fenekemen, mire majdnem elgyengültem de, nem akartam a szerepemből kiesni, ezért ellöktem magamtól.
-         Már van munkám, így nem kell egy ingyenélő nőt eltartanod - vágtam hozzá.
-         Ne haragudj szívem. Nem akartalak megbántani, tudod, hogy szívesen eltartalak, ha kell.
-         Először is- fordultam felé – Nem kell eltartanod, mert van pénzem. Másodszor, ha annyira zavar, hogy nincs főállásba munkám, hát akkor most megnyugodhatsz.
-         És ha szabad kérdeznem miért is?
-         Mert felvettek egy helyi klubba táncos lánynak.
-         Hogy micsoda?- döbbent le teljesen- Ugye ezt nem gondoltad komolyan?! - háborodott fel
-         De a lehető legkomolyabban gondoltam- válaszoltam keményen.
-         Csak nem képzeled, hogy engedni fogom, hogy egy bárban táncikálj idegen pasik előtt?- ragadta meg csuklómat- Főleg ilyen göncben?- nézett végig rajtam.
-         Miért mi a bajod vele? Szerintem nagyon dögös.
-         Pont ez a baj. Teljesen megőrjítesz – hajolt hozzám egy csókért.
-         Rob ebből már nem húzod ki magad. Akkor is elmegyek arra az interjúra.
-         Hát pedig nem fogsz - lépett az ajtóhoz, majd egyszerűen bezárta, a kulcsot pedig a zsebébe rakta. Időm sem volt cselekedni.
-         Most meg be akarsz zárni?- tettem kezeimet csípőre, ő meg mintha mi sem történt volna, a kanapéra ült és bekapcsolta a tévét.
-         Rob, add vissza a kulcsot - álltam elé
-         Nem adom, és azt sem fogom hagyni, hogy dolgozz, főleg nem ilyen helyen.
-         Az előbb még az volt a bajod, hogy ingyenélő vagyok.
-         Soha nem volt ez bajom - rántott az ölébe - Nem is gondoltam komolyan.
-         Aha persze – durcáskodtam tovább.
-         Szeretsz?
-         Nem- hazudtam mire combom belsejét kezdte simogatni.
-         Szeretsz? - kérdezte újra.
-         Ig… Nem – hazudtam újra, de már tudtam, hogy nem bírom sokáig.
-         Ugye most már szeretsz?- simított végig leggyengébb pontomon, mire kénytelen voltam megadni magam.
-         Rettenetesen- kaptam ajkai után, majd ott a kanapén estünk egymásnak.

Nem mentem el az interjúra, nem azért mert Rob „megtiltotta”, hanem mert én sem gondoltam komolyan ezt az állást, csak egy kicsit meg akartam viccelni szerelmemet. Ami sikerült is.

Másnap hivatalosak voltunk a Pattinson családhoz vacsorára, ami miatt egy kicsit izgatott voltam, mert tudtam, hogy most jelentjük be hivatalosan eljegyzésünket. Még a kocsiban is végig Rob kezét szorongattam, aki szegény alig tudott így a vezetésre koncentrálni.

Izgatottan sétáltunk be a hatalmas családi házba, ahol nem várt meglepetés ért. Értetlenül néztem körbe, ugyanis nem csak Rob családja, hanem apukám, bátyám és Lindsay és az asztal körül voltak.

-         Meglepetés- kiáltották egyszerre, de én még mindig nem jutottam szóhoz.
-         Én szerveztem meg az egészet- tette fel a kezét Rob egyik nővére - Remélem, örülsz neki Mandy.
-         Ez csodálatos én annyira örülök nektek- rohantam hozzá, először apukámhoz, majd testvéremhez.
-         Nagyon hiányoztál hugicám. Mostanában alig hívsz minket - panaszkodott a bátyám.
-         Ne haragudj.
-         Semmi baj.
-         Hát engem már meg sem ismersz?!- „kérte” ki magának Lindsay, aki  utolsó találkozásunk óta egy kicsit kigömbölyödött, de természetesen ezt nem jegyeztem meg neki.
-         Dehogynem, csak annyira meg vagyok lepődve, hiszen abszolút nem számítottam rátok - néztem körbe, és csupa mosolygós szempár nézett rám.
-         Srácok kész a vacsora. Üljetek le- szólt ki a konyhából Clare, mire mindenki elfoglalta helyét.
-         Nos, először szeretnénk valamit mondani - állt fel Rob mire ez egész ebédlőben síri csend lett, én pedig lassan pirulni kezdtem.
-         Jajj öcsikém csak nem egy új szerep? - vigyorogtak a lányok.
-         Nem ez most egészen más - túrt zavarában hajába- Sokáig úgy gondoltam, hogy soha nem találom meg az igazit. Azt a nőt, akit igazán szeretni tudok, aki nemcsak a hülyeségeimet, hanem az állandó figyelmet is elviselni. Hát egyet biztosan megtanultam az utóbbi időben. Sohase mondd, hogy soha – vigyorgott  én pedig már alig láttam ki könnyeim miatt- Szeretem Mandy-t és úgy érzem az egész életemet vele akarom leélni, hogy vele akarok megöregedni, hogy nála jobban senki sem ismer és akit a legjobban szeretek. Anya apa - nézett szüleire, ugyanis csak ők nem tudtak az eljegyzésről - Nemsokára összeházasodunk.
-         Kisfiam én annyira boldog vagyok- ölelte át egy szem fiát az apja, miközben ő is könnyeit törölgette.

Annyira meghitt és csodálatos volt ez a pillanat, hogy biztos vagyok benne, hogy ezt soha nem fogom elfelejteni. Csak egyet sajnáltam. Anyu ismét nem lehet velem.

-         Szeretlek kislányom- hallottam meg apukám hangját, aki valószínűleg ugyanarra gondolt, mint én - Biztos vagyok benne, hogy anyád is büszke rád.
-         Tudom apa - borultam karjaiba.
-         Gratulálok hugica - kocogtatta meg a vállam, testvérem majd szépen sorjában mindenki. Szem nem maradt szárazon a mai este. Mindenki sírt, de csak is örömében.
-         Ha már itt tartunk, remélem, te leszel a keresztanya - kotyogta ki bátyám a vacsora közepén, mire még levegőt is elfelejtett mindenki venni.
-         Kösz Ryan - hallottam meg Rob hangját.
-         Gyereketek lesz?
-         Nézd hugi, tudom, hogy nem ez a legmegfelelőbb alkalom és sajnálom, hogy ilyen kotnyeles vagyok, de igen. Kisbabát várunk - mosolygott szerelmére, én még sem tudtam.  
-         Hát ez csodálatos- kiáltott fel Victoria, mire mindenki a boldog kismamát és kispapát ugrálta körül. Nem sajnáltam tőlük, mégis irigy voltam, és fájt. Nagyon fájt, mert tudtam, hogy én soha nem lehetek terhes, hogy én soha nem szülhetek gyermeket.
-         Egy pillanat. Csak kimegyek a mosdóba - kértem bocsánatot mindenkitől és a lehető leggyorsabban a mosdóba futottam.



 Kb ilyen ruhát viselt Mandy mikor megviccelte Robot